4altijd heppie (Dutch Edition) - download pdf or read online

By Elisabeth Mollema,Monique Beijer

Deze bundel bevat drie verhalen over de enthousiaste en ontembare Toekie. In Doe eens raar met je haar is Toekie haar dodelijk saaie leven zat. Ze besluit haar kapsel radicaal te veranderen en tot haar grote verbazing verandert ze hiermee niet alleen haar uiterlijk, maar haar hele leven! In 4@ltijd mezelf voelt Toekie zich eenzaam. Niemand heeft tijd voor haar. Ineens weet Toekie wat ze wil doen: ze gaat op zoek naar een nieuwe kledingstijl. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Milo, een leuke jongen die toch ook een duister kantje blijkt te hebben. In 4@ltijd verliefd is Toekie verliefd op twee jongens tegelijk! Ze maakt een lijstje met voor- en nadelen, maar de jongens scoren even goed. Met een zelfgemaakte attempt wil ze de jongens toetsen op heldhaftigheid, stoerheid, slimheid en ontdekken hoe lief en horny ze zijn. Alleen gaat deze try niet helemaal zoals bedacht

Show description

Read Online or Download 4altijd heppie (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Zieltonen (Dutch Edition) by Terry Pratchett,Venugopalan Ittekot PDF

Wat We Deden Met de Vakansie: Ik deed Met vakansie dat ik lozeerde bij opa die heeft een groot Wit paart en een tuin die is Heelemaal zwart. Behalve een wit paard had opa een zeis en zichtbaar gebeente. Normaal opgroeien bij zon opa valt niet mee. En nou moet Suzan dus het familiebedrijf overnemen, terwijl iedereen haar verslijt voor een toverfeetje Intussen wordt de Schijfwereld onverhoeds overvallen door een nieuw soort wilde muziek waardoor mensen zomaar totaal veranderen.

Download e-book for kindle: Voor vorst en stad (Rederijkersreeks) (Dutch Edition) by Samuel Mareel

Vieringen ter ere van het Huis van Bourgondië-Habsburg vormden in de vroegmoderne Vlaamse en Brabantse steden een belangrijke aanleiding voor de productie en opvoering van literaire teksten. Ze droegen daardoor in belangrijke mate bij aan de bijzondere ontwikkeling van het stedelijke literaire leven.

New PDF release: De afdaling in de hel (Dutch Edition)

‘De afdaling in de hel onderscheidt zich doordat het de halve eeuw Europees trauma in de volle breedte en diepte beschrijft. ’ Literary ReviewDe afdaling in de hel – Europa 1914-1948 is een poging te begrijpen hoe Europa gedurende de eerste helft van de gewelddadige en turbulente 20e eeuw in een afgrond kon wegzinken.

Extra resources for 4altijd heppie (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

4altijd heppie (Dutch Edition) by Elisabeth Mollema,Monique Beijer


by Christopher
4.2

Rated 4.52 of 5 – based on 40 votes